Midden in de natuur

 
 

Vlak voor de zomer van 2019 kochten we dit luxe chalet : ) We zijn nog volop bezig met verbouwen en pimpen, maar vanaf voorjaar 2020 kan je de Tuinkers huren! Tot die tijd volg je hier of op Instagram de verbouwing. 

 
 
Detail van de kinderslaapkamer met stapelbed en cole and son apenbehang en een aap handgreep op een schuifdeur in vakantiehuisje de Tuinkers
 
 

 

Het is Herfstfeest In De Rimboe!

Lekker sfeertje op het park tijdens het Herfstfeest! Dat is overigens wat dit park ‘In De Rimboe’ zo uniek maakt. Ze doen veel met muziek & festivals. De sfeer is waanzinnig, het eten top, de mensen leuk. We kunnen niet wachten om het met jullie te delen!

 
 
herfstfeest in de rimboe
 
 

 

Tussen het klussen door, even op ontdekkingstocht in de omgeving. Ons huisje bevindt zich direct aan de bosrand. Dus huisje uit, Veluwe op! Waanzinnig! Wat is het toch super fijn om in de natuur te zijn.

 
 
herfstkleuren paddestoel
kinderen ontdekken de Veluwse natuur
 
 

 

De tweede slaapkamer

Lekker klussen met 30 graden. Je voelt ’m maar dan heb je ook wat. Man man man, dit wordt zo tof! Thanks NQA BV voor jullie zweet!

 
 
het bouwen van een extra slaapkamer in een vakantiehuisje
 
 
het bouwen van een extra slaapkamer in een vakantiehuisje
proosten na een dag klussen
 
 

 

We willen niet veel zeggen. Maar zijn wij meisjes met ballen of meisjes met ballen. Verlaagd plafond eruit. Nieuw plafond erin:

 
 
meisjes die een vakantiewoning verbouwen met een boormachine en haakse slijper
 
DEEL DIT PROJECT
Portfolio Werkwijze Over ons